Frank de Wit Bouw Management   Tel. 06 53 657 659

http://www.frankdewitbouwmanagement.nl

Visie Frank de Wit Bouwmanagement.

 
Luisteren naar de wensen van de opdrachtgever is de basis voor de aanpak binnen de projecten.
Frank de Wit BouwManagement, afgekort als FWBM, heeft als kenmerk tevreden opdrachtgevers te bewerkstelligen. Door jarenlang ervaring opgedaan te hebben binnen een Japanse firma heeft mijn werkwijze een grondslag verkregen die gebaseerd is op vertrouwen, samenwerking en klantvriendelijkheid. Het Japanse bedrijfsleven leunt in hoge mate op deze kenmerken waardoor zeer langdurige relaties opgebouwd worden. Het opbouwen en in stand houden van een goede relatie en tevreden opdrachtgevers heeft prioriteit boven het halen van winst. Luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en ontzorgen.
Wat is het primaire doel van de vraag van de opdrachtgever. Over het algemeen wil men een functioneel gebouw welke goed betaalbaar, duurzaam en gunstig in de exploitatie is. Natuurlijk speelt ook de esthetica een belangrijke rol maar verkrijgt niet altijd de voorkeur boven de eerder genoemde facetten. Wij selecteren om die reden, in samenspraak met de opdrachtgever, architectenbureaus welke zich goed kunnen vinden in de balans tussen esthetica en functionaliteit. Met zo min mogelijk middelen een prachtig gebouw neerzetten.
 
"IF YOU WANT TO GO FAST GO ALONE, IF YOU WANT TO GO FAR GO TOGETHER"
 
Samenwerking is zeker bij bouwprojecten het sleutelwoord.
Door in een relatief vroeg stadium van het project ook omwonenden, overheden en gebruikers bij het project te betrekken ontstaat een beter draagvlak voor de nieuwbouwplannen. Veelal zorgen juist de ideeën van de overige betrokkenen voor een meerwaarde op de projecten en lopen ze soepel door de ambtelijke procedures. Uiteindelijk wordt daarmee het belang van de opdrachtgever verzekerd met een tevreden eindgebruiker tot gevolg.

naar alle projecten

© 2015 Frank de Wit Bouwmanagement.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Akkoord met verzenden