Frank de Wit Bouw Management   Tel. 06 53 657 659

http://www.frankdewitbouwmanagement.nl

Over Frank de Wit BouwManagement (FWBM).

 

Aanvankelijk als freelancer gestart en om een vanzelfsprekende bedrijfsnaam te hebben schreef ik mij in als Frank de Wit BouwManagement, afgekort tot FWBM. De meeste verzoeken worden nog steeds als Freelance activiteiten ingevuld. Om aan een grotere vraag met meer capaciteit en specialistische kennis te kunnen voldoen ben ik samenwerkingsverbanden aangegaan met 2 groepen.

Binnen deze samenwerkingsverbanden lossen wij huisvestingsvraagstukken op voor organisaties in de breedste zin van het woord. Klantvriendelijk, flexibel en gestructureerd met een hoge mate van samenwerking met alle betrokkenen. Indien gewenst kunnen wij het gehele Vastgoedvraagstuk voor u uit handen nemen. Bij logistieke vraagstukken in de sferen van distributiecentra werk ik samen met Dual Logistics. Voor meer informatie verwijzen wij naar www.duallogistics.nl

Het ontwikkelen van Maatschappelijk Vastgoed en Multifunctionele Accommodaties zal ingevuld worden binnen het samenwerkingsverband van Planadvies. Voor meer informatie verwijzen wij naar www.planadvies.com

 

Zowel grote als kleinere bedrijven en instellingen zijn onze opdrachtgevers en relaties. Een aantal voorbeelden: Woningstichting Kennemer Wonen, Zijderlaan BV, Suiker Unie, Gemeente Velsen, Hatek Lastechniek BV, Stork Food and Dairy Systems, Hitachi Construction Machinery, Murata Electronics.

 

Voor al uw vraagstukken is ondergetekende uw eerste aanspreekpunt en zal desgewenst extra capaciteit of expertise binnen de samenwerking met andere freelancers ingehuurd worden. Deze samenwerking is gebaseerd op goede ervaringen met de partners om er zeker van te zijn dat er een goed product geleverd wordt en de opdrachtgever naar volle tevredenheid het project afgerond krijgt.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Frank de Wit (ing.)

naar alle projecten

© 2015 Frank de Wit Bouwmanagement.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Akkoord met verzenden